OVERMarvesa

Marvesa Oils & Fats ontwikkelt en levert producten die beter zijn voor het dier en die bijdragen aan efficiëntie en gezondheid.

Onderdeel van de Marvesa Groep

Elbe Fetthandel

Elbe Fetthandel is een internationale handelsonderneming voor vetten, oliën en eiwitten. Elbe Fetthandel, gevestigd vlakbij Hamburg, is onderdeel van de Marvesa Groep.

Als erkende distributiepartner van internationale producenten fungeert Elbe Fetthandel als schakel tussen de producerende en verwerkende industrieën. Klanten maken niet alleen gebruik van Elbe Fetthandel’s distributienetwerk, maar ook van haar tankfaciliteiten. Dankzij een ruime opslagcapaciteit in onze eigen tankfaciliteiten in Europa, is het mogelijk om altijd product uit te leveren, zelfs op korte termijn en ‘just-in-time’.

Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn in we in een positie om zowel specialiteiten als commodity’s te leveren.

Pro-Fett

PRO-FETT is een toonaangevende Oostenrijkse producent en leverancier van energierijke vetproducten voor de diervoederindustrie. De productielocatie is vlakbij Wenen en vanuit hier worden klanten in Oostenrijk en in de omliggende landen beleverd.

Onze focus ligt op het waarborgen van zowel een hoge kwaliteit evenals voedselveiligheid gedurende het gehele productieproces van grondstoffen tot aan eindproducten alsmede logistieke processen.

‘Just-in-time’ leveranties is een van de kwaliteiten van PRO-FETT en wordt zeer gewaardeerd door de industrie.